+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
  1. #11
    Staff
    Super Mod
    Don Kuykendall's Avatar

    Re: Upload problems

    I use Chrome so that might explain why I am not having problems.


    › See More: Upload problems

    ================================================== ============================
    D750***D7100***24-120 f/4 ***70-300***Tamron 150-600***Tokina 16-28 f2.8***50mm f/1.8***Photoshop/Lightroom CC



  2. #12
    Senior Member

    Re: Upload problems

    I have had this exact same problem, for the same reason apparently, for the last 6 or 8 weeks. Is changing browser the only solution?
    Nikon D7200 Sigma 11-20 Pro f/2.8. Nikkor 18-140 VR. Sigma 150-600 Contemporary
    My Flickr page:. https://www.flickr.com/photos/loreto...phyadventures/

  3. #13
    Senior Member
    Challenge Team
    cwgrizz's Avatar

    Re: Upload problems

    Quote Originally Posted by Chris@sabor View Post
    I have had this exact same problem, for the same reason apparently, for the last 6 or 8 weeks. Is changing browser the only solution?
    That is what I have done. Change over to Chrome (kicking and screaming). It does work, however there is another glitch. When typing in a new message and I hit the return key, it jumps back to before the word or phrase I just typed. The work around for that is to ensure that a few spaces are placed after the word of phrase before I hit the return (enter) key.
    Walt

    D750; D7100; D5300;
    18-55mm f/3.5-5.6 G II VR; AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6 G IF-ED; AF-S 85mm f1.8; Tokina 11-16mm f2.8 (IF) DX II; 200-500mm f5.6E ED VR; AF-S VR 24-120mm f/4G ED; TC14E II



  4. #14
    Senior Member
    MorkC68's Avatar

    Re: Upload problems

    I struggled with Internet Explorer when uploading to the forum, nothing worked and it would not load an image at all. I tried Microsoft Edge and that worked with images set to 1250 pixels on the long side.
    My Laptop downloaded Chrome which I thought I would try and the forum runs really well on that and uploads really quickly.

  5. #15
    Senior Member
    canuck257's Avatar

    Re: Upload problems

    I'm still failing to upload pictures to Nikonites with Firefox, having to use Chrome (which I do not like) for that purpose. Firefox works for all the other sites I access and it will allow me to upload text, as now with this message.
    Nikon D500 gripped
    Nikon D810 gripped
    AF-S Nikkor 300mm f4D-ED
    AF-S VR Nikkor 16-35mm f4G-ED
    AF-S VR Nikkor 200-500mm f/5.6 E-ED
    AF-S VR Nikkor 24-85mm f/3.5-4.5G ED
    AF Nikkor 80-200mm f/2.8 D-ED
    Nikkor TC-1.4 III
    Kenko N-AF 1.4x Teleplus Pro 300
    Sigma EX 10-20mm f3.5 DC HSM

    Ivan










  6. #16
    Senior Member
    Challenge Team
    cwgrizz's Avatar

    Re: Upload problems

    It looks like the west coast is dead for uploads. Roy is having problems and I have gotten one photo to upload in about 3-4 hours. Some photos say they are making it to 22% or 50% complete and then nothing. Tried two different ISP's to see if one service would work better than the other. No luck!

    Posted in the download problem thread. Correcting that.
    Walt

    D750; D7100; D5300;
    18-55mm f/3.5-5.6 G II VR; AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6 G IF-ED; AF-S 85mm f1.8; Tokina 11-16mm f2.8 (IF) DX II; 200-500mm f5.6E ED VR; AF-S VR 24-120mm f/4G ED; TC14E II



  7. #17
    Staff
    Super Mod
    Don Kuykendall's Avatar

    Re: Upload problems

    Let me see if I am having any upload problems here in Alabama

    Upload problems-dscn2844.jpg

    Only took a few seconds.
    Thanks/Like Marcel, RocketCowboy Thanks/liked this post
     

    ================================================== ============================
    D750***D7100***24-120 f/4 ***70-300***Tamron 150-600***Tokina 16-28 f2.8***50mm f/1.8***Photoshop/Lightroom CC

  8. #18
    Senior Member
    Challenge Team
    cwgrizz's Avatar

    Re: Upload problems

    Not here. I have been on a continual upload mode all afternoon and finally got one to load for the weekly challenge and one on my 365. The rest have been wasted time. I think it is the same server problem we had last year with one in California.
    Walt

    D750; D7100; D5300;
    18-55mm f/3.5-5.6 G II VR; AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6 G IF-ED; AF-S 85mm f1.8; Tokina 11-16mm f2.8 (IF) DX II; 200-500mm f5.6E ED VR; AF-S VR 24-120mm f/4G ED; TC14E II



  9. #19
    Senior Member
    Challenge Team
    cwgrizz's Avatar

    Re: Upload problems

    Tried again this morning....................................... STILL NO LUCK!
    Walt

    D750; D7100; D5300;
    18-55mm f/3.5-5.6 G II VR; AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6 G IF-ED; AF-S 85mm f1.8; Tokina 11-16mm f2.8 (IF) DX II; 200-500mm f5.6E ED VR; AF-S VR 24-120mm f/4G ED; TC14E II



  10. #20
    Happy to be Canadian
    Super Mod
    Marcel's Avatar

    Re: Upload problems

    I have no problem up here with either Chrome or Safari.

    Maybe you could try flashing your DNS and try using the Google DNS. I remember a while ago I had to resort to this to have full access to the site.
    Thanks/Like Don Kuykendall Thanks/liked this post
     
    I'm beginning to see the LIGHT!
    Please visit my Gallery and my Flickr Gallery





Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above before posting.

Similar Threads

  1. D70/D70s
  2. Feedback and Suggestions
  3. Feedback and Suggestions

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •