+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member

    Test Post

    I've found this site frustrating so far. Not sure what is up with that so after joining as a Contributing Member, paying my money, not getting a confirming email or being able to get past the Paid Subscriptions page no matter which link or button was pressed (including Contact Us), writing two posts, and a New Member Introduction, I am resorting to a Test Post to see if I am subjecting myself to any more frustrations.


    › See More: Test Post



  2. #2
    Senior Member
    Dangerspouse's Avatar

    Re: Test Post

    Hi WarbirdAirbrush2 -

    I just joined last week, and like you I did not get a confirming email either (or word if the free lens cloth is forthcoming...not that that's a big deal, but still). However that was the only discrepancy I've had on my own end.

    I think what's happened in your case is that recently the site has been experiencing technical problems; no one was able to post pictures, site links were down, and sometimes the entire site could not be accessed. It was very frustrating for all involved, but it looks like most if not all of the issues have been resolved in the last day or two.

    I could be wrong, of course, as I'm just a newbie myself as I mentioned. But why don't you give it another shot and see you if meet with more success this time?

    Oh, and welcome!

    Thanks/Like WarbirdAirbrush2 Thanks/liked this post
     

  3. #3
    Staff
    Super Mod
    Marilynne's Avatar

    Re: Test Post

    Welcome!

    I'm not sure, but check to see if there is a message in your spam folder.
    @jdeg - please help!

  4. #4
    ^ broke something
    Admin
    jdeg's Avatar

    Re: Test Post

    As I mention in an email, I manually activated your other account. Sorry for the confusion!

    FYI, to everyone else - this happens when a new member contributes when registering their account, but the account isnt activated. The activation email was probably filtered by a spam filter somewhere.
    Thanks/Like Marilynne Thanks/liked this post
     
    John

  5. #5
    Staff
    Super Mod
    Marilynne's Avatar

    Re: Test Post

    Quote Originally Posted by jdeg View Post
    As I mention in an email, I manually activated your other account. Sorry for the confusion!

    FYI, to everyone else - this happens when a new member contributes when registering their account, but the account isnt activated. The activation email was probably filtered by a spam filter somewhere.
    Thanks John!

  6. #6
    ^ broke something
    Admin
    jdeg's Avatar

    Re: Test Post

    Quote Originally Posted by Dangerspouse View Post
    or word if the free lens cloth is forthcoming...not that that's a big deal, but still...
    Sorry, I'm actually all out of these at the moment, but I do have some black ones without the Nikonites. Please PM me your mailing address, and I'll send some.
    Thanks/Like WarbirdAirbrush2 Thanks/liked this post
     
    John

  7. #7
    Senior Member
    Dangerspouse's Avatar

    Re: Test Post

    Quote Originally Posted by jdeg View Post
    Sorry, I'm actually all out of these at the moment, but I do have some black ones without the Nikonites. Please PM me your mailing address, and I'll send some.
    Meh, no biggie. Without the logo it's just a cloth, and I have plenty of those already. But thanks anyway
    Thanks/Like WarbirdAirbrush2 Thanks/liked this post
     

  8. #8
    Senior Member
    Dangerspouse's Avatar

    Re: Test Post

    Quote Originally Posted by jdeg View Post
    Sorry, I'm actually all out of these at the moment, but I do have some black ones without the Nikonites. Please PM me your mailing address, and I'll send some.
    BTW, while I'm thinking of it, did you know the links to the Marketplace and "Cameras Without Mirrors" sites that appear on every page near the top are broken? Just thought I'd let you know if you weren't aware...

    Thanks/Like WarbirdAirbrush2 Thanks/liked this post
     

  9. #9
    Junior Member

    Re: Test Post

    Thank you so much, John. From PayPal, after sending money, I hit their 'Return to Vendor Site' button (or words to that effect) and from there I was stuck on the Paid Subscriptions page no matter what I clicked on. This is mentioned only as a help to the problem statement if the issue and linkage with PayPal can be corrrected/streamlined. I will check my Spam folder for the message. Thank you very much for manually activating that account.

  10. #10
    ^ broke something
    Admin
    jdeg's Avatar

    Re: Test Post

    Quote Originally Posted by Dangerspouse View Post
    BTW, while I'm thinking of it, did you know the links to the Marketplace and "Cameras Without Mirrors" sites that appear on every page near the top are broken? Just thought I'd let you know if you weren't aware...

    Thanks, I'll get that fixed. They're not visible if you previously dismissed them, which I probably did.
    John





Quick Reply Quick Reply

If you are already a member, please login above before posting.

Similar Threads

  1. Feedback and Suggestions
  2. General Photography
  3. General Photography
  4. Off Topic
  5. General Photography

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •